Skocz do zawartości
PERFUMOHOLICY.PL
Aga

Calvin Klein Euphoria

Jak oceniasz perfumy Calvin Klein Euphoria ?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jak oceniasz perfumy Calvin Klein Euphoria ?

• Są świetne!
      0
    • Bardzo dobre
      1
    • Dobre
      0
    • Przeciętne
      0
    • Słabe
      0
    • Szkoda gadać!
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Perfumy Calvin Klein Euphoria miały swoją premierę w 2005. W sklepach można nabyć flakony 30, 50, 100 oraz 160ml.

Nuty zapachowe:
nuty zielone, granat
lotos, orchidea
fiołek, piżmo, mahoń, bursztyn

image.png.74626006654eff1ec00fb59d8dca4a85.png

Jak oceniacie Euphorie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno, to już nie jest ta sama Euphoria co kiedyś, ale nie mogę sama tego potwiedzić, ponieważ mam 19 lat;) Miałam próbkę Calvin Klein Euphoria i bardzo mi się te perfumy spodobały. Są kobiece, z klasą , do ciężkich nie należą. Fajna propozycja jesli ktoras z was szuka zapachu do pracy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Klara

Mi się cały czas podobają te perfumy, mimo przejścia zmiany składu. Wyczuwam tą samą bazę co kiedyś i nadal Euphoria robi szum wśród panów jak ją czują :)

Trwałość jest na średnim poziomie, ale nie ma co narzekać 

Ocena 7/10 za całość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Majka z Katowic

Myślę,  że jest to klasyka klasyk. Uniwersalne perfumy dla każdej kobiety

Euphoria ocena 7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Margo

Świetne!! Moj nr 1 od dłuższego czasu. Ostatni zakup na Notino w fajnej promocji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Marta

Cóż można powiedzieć...klasyka do której wracam co jakiś czas. Perfumy na mojej liście TOP 10. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Anka

Calvin Klein Euphoria to zapach, który został wprowadzony na rynek w 2005 roku i stał się jednym z najbardziej popularnych i cenionych perfum na świecie. To orientalno-drzewny zapach, który wyróżnia się swoją zmysłową i tajemniczą nutą.

W nutach głowy Euphoria zawiera granat, kiwi i zieloną nutę, które nadają mu owocową i świeżą nutę.

W sercu zapachu znajdują się nuty lotosu, orchidei i jaśminu, które dodają mu kwiatowej i kobiecej nuty.

W nutach bazy znajdują się nuty mahoniu, bursztynu, paczuli i kremowego akordu, które zapewniają mu ciepły, zmysłowy i drzewny aromat.

Euphoria to zapach, który idealnie nadaje się na wieczorne wyjścia, romantyczne randki i specjalne okazje. Jest to wyrafinowany i elegancki zapach, który nadaje kobiecie pewności siebie i mocy przyciągania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi