MJ23 1 Napisano 15 Lutego 2018 Pojawiła się informacja o nowej wersji 1 MIllion dla mężczyzn- Paco Rabanne 1 Million Lucky. Na tą chwilę jeśli chodzi o skład, to podano nuty ozonowe oraz śliwkę. Jak coś więcej uda mi się dowiedzieć, to dopiszę. Dodam, że dziewczyny nie są gorsze i też swojego nowego MIliona mają Lady Million Lucky z maliną i różą w składzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Big Papa 0 Napisano 11 Marca 2018 Uhuhuhu!! Ładna kolorystyka flakonu MJ23 , jest już informacja o większej ilości nut zapachowych, więc dopisz: grejpfrut, orzech laskowy, cedr, drzewo kaszmirowe, jaśmin, miód, paczula, mech dębowy, wetyweria Myślę, że będzie ciekawie z 1 Million Luck, skład inny niż w poprzednich wersjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amik 0 Napisano 27 Grudnia 2019 Mnie nie ujął, a dokladniej, to mi sie nie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach